Het weer in Orlando, Florida

dinsdag 27 oktober 2009

We gaan voor een tweede keer

Voor iedereen die deze site toch nog bij zijn favorieten heeft staan.......ik ben begonnen met een nieuwe blog.
once upon a second time in amerika 
Gisteren zijn we bij American Vacations langs geweest om weer een stap te zetten naar een nieuw avontuur in 2011. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze belevenissen kunnen deze site nu bij hun favorieten zetten.

2 opmerkingen:

diana zei

hallo,
wij zijn diana en rene uit amsterdam. en sinds april 2008 zijn zij ook verslaafd aan disney en orlando. we zijn ook net terug van onze 2 bezoek aan orlando.
ook wij hebben de disneystore.com gevonden en genieten ervan om er rond te snuffen. maar wij vinden de porto kosten voor iets over te laten komen zo hoog. porto kosten vanaf $60.00. klopt dit. betaal jij ook zoveel of doe ik iets verkeerd. kan je dit vertellen. sommige dingen die je namelijk op de website ziet kan je niet in de parken kopen..vandaar onze intresse.
je kan onze avonturen lezen op www.orlandohopper.web-log.nl

alvast bedankt voor je hulp.
groeten, diana en rene

Jacqueline zei

Hallo Diana,

Je betaald inderdaad aardig wat aan portokosten maar als je dit bij het bedrag optel dan is het nog altijd goedkoper dan in de winkel. Tenminste dat was tot nu toe nog mijn ervaring maar ik heb tot nu toe nog altijd meerdere dingen besteld. De portokosten kan je dan verdelen over de verschillende artikelen en daardoor zijn de kosten niet zo hoog. Als je maar één artikel bestel dan is het natuurlijk wel heel veel. Bijvoorbeeld: Ik had 8 disneyprinsessen voor mezelf en nog wat andere ornamenten voor mijn vriendin. In totaal had ik 15 artikelen. Daardoor kom de portokosten op $ 4.00 per ornament. Bij de prijs van een disneyprinses was dit $ 18.50. In euro's is dit € 12.95. Voor een popje dat in Nederland € 20,00 kost. Daardoor maakt het nog wel leuk. Natuurlijk moet je ook nog invoerrechten betalen maar ook dat bedrag moet je verdelen over de verschillende ornamenten en dan kan het nog flink schelen. Tot nu toe voor mij in ieder geval wel en je hebt ook echt unieke dingen (tenminste voor Nederlands begrip)
Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Je kan mijn boom foto's ook nog zien op mijn andere blog want die gaat over onze nieuwe reis die in de planning staat.

Groetjes
Jacqueline